Uw onderneming, online, anno de 21e eeuw

Elke moderne onderneming heeft een online visitekaartje nodig. Dit kan bijvoorbeeld door een pakkende website, adverteren via Google, social media-kanalen of een webshop. Uw onderneming, uw winkel, uw dienstverlening, online aangeboden. Op maat gemaakt, naar uw wensen.

Informio - Webontwikkeling - Maatwerk
Uw eigen identiteit perfect weergegeven
elke website wordt op maat gemaakt

Door het aanbieden van een uniek product of speciale dienst, het bedienen van een niche of een combinatie van service en kwaliteit is uw onderneming uniek. Het is belangrijk dat dit online goed uit de verf komt. Daarom zijn de websites van Informio stuk voor stuk maatwerk.

Informio - Webontwikkeling - Premium hosting is snelle laadtijden
Een snelle en betrouwbare site
Premium hosting, gehost op snelle SSD-schijven

Een trage of instabiele website wordt minder bezocht. De website wordt lager in de zoekresultaten geplaatst en bezoekers zijn eerder geneigd om naar een anders website te gaan. Hierom hechten wij veel waarde aan ons eigen premium hostingplatform. Zo zijn wij in beheer en kunnen de vereiste snelheid leveren wat noodzakelijk is voor een prettige beleving.

Informio - Webontwikkeling - beveiligde verbinding via SSL-certificaat
Veilig voor u en uw bezoekers
Domeinnaam met beveiligde verbinding (ssl)

Beveiliging en privacy is belangrijker dan ooit. Tegenwoordig zijn er wetten die u verplicht stellen om uw (online) gegevens en activiteiten te beveiligen. Onze websites worden voorzien van een SSL-certificaat waarmee uw bezoekers en uzelf worden beschermd.

Informio - Webontwikkeling - Vindbaar via zoekmachines
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Zichtbaar zijn voor uw doelgroep

Iedereen met een website wil bovenaan in de zoekresultaten staan. Juist omdat iedereen dit wil, eisen de zoekmachines dat uw website voldoet aan de richtlijnen. Wij bouwen onze websites met deze richtlijnen als basis.

Informio - Webontwikkeling - Integratie van Social Media
Maximale herkenbaarheid op alle platformen
Inrichting, koppeling en beheer van sociale media kanalen

Een groot deel van de wereldbevolking is online. Social media zorgt ervoor dat iedereen met elkaar verbonden is. Ook uw onderneming kan hiervan profiteren. Zo kunnen onderzoeken waar uw doelgroep actief is en hier een social media-campagne op inrichten.

Benieuwd wat wij hebben ontwikkeld?
Bekijk ons portfolio
Wat kost een website?
Heldere en eerlijke tarieven