Goed materiaal, dat werkt productief!

Is uw werkomgeving weer niet bereikbaar? Is uw laptop traag? Goed IT-materiaal is de basis voor elke serieuze ondernemer. Een snelle en stabiele werkomgeving zorgt ervoor dat u meer werk gedaan krijgt in minder tijd. Maar nu komt het: wat moet dat kosten en wat is wijsheid? Wij helpen u graag om uit te zoeken wat op korte termijn impact kan hebben of welke duurzame oplossingen op de lange termijn verstandig zijn.

Informio - IT-dienstverlening - Office 365
Word, Excel & e-mail overal bereikbaar
Een toekomstbestendige Office-omgeving

Dure Office-licenties zijn verleden tijd. Wij bieden voordelige Office-abonnementen waarmee u alle functionaliteiten krijgt die u gewend bent, met een online werkomgeving zodat u altijd vanaf elk apparaat bij uw bestanden kunt. Met de vertrouwde Office-software van Microsoft of voordelige Google Cloud-oplossingen is voor iedereen een betaalbare en veilige werkomgeving haalbaar.

Informio - IT-dienstverlening - Wifi-oplossingen
Snel internet en 100% WiFi-dekking
Optimaal draadloos werken

Een optimale WiFi-dekking is lastiger dan gedacht. Met meerdere draadloze netwerken in de omgeving komt het vaak voor dat ondernemers onnodig traag of instabiel internet ervaren. Met onze expertise op gebied van (draadloze) netwerken zorgen wij voor optimale dekking en heerlijk snel en stabiel internet.

Informio - IT-dienstverlening - cloudoplossingen
Snel, stabiel en veilig servers huren
Een schaalbaar serverpark binnen no-time

Tegenwoordig is een torenhoge investering in een eigen serverpark niet meer aan de nodig. Via ons kunt u voordelig en snel op afroep servers inzetten. Wij kunnen alles uit handen nemen, van het toegang geven vanaf uw werkplek(ken) tot het installeren en beheren van applicaties.

Informio - IT-dienstverlening - HD-videocamerasysteem
Betaalbaar videobewaking met hoge HD-beeldkwaliteit
Vanaf uw smartphone of tablet uw pand bewaken

Bescherm uw onderneming en goederen met een betaalbare camerasysteem. Kristalhelder HD-beeld, ingebouwde infraroodverlichting en (als u wilt met geluid) veilig opgeslagen. Voor professionele monitoring op TV-schermen tot op afstand vanaf uw smartphone of tablet beelden live zien of terugkijken. Benieuwd wat bij uw onderneming mogelijk is? Plan vrijblijvend een afspraak met ons!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Per mail, telefonisch of op locatie. Geheel kosteloos en vrijblijvend.